Over ccBe > toegankelijkheid

Op deze pagina

rolstoelgebruiker?

Alle zalen van het cc zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Tevens is er aangepast sanitair voorzien. Laat bij uw reservering weten dat u rolstoelgebruiker bent. Zo kan ons team zich optimaal voorbereiden op uw komst.

In de theaterzaal is er slechts plaats voor max. 10 rolstoelen. Deze plaatsen kunnen u enkel gegarandeerd worden indien u tijdig boekt.

slechthorend?

CC Berchem heeft ook faciliteiten voor slechthorenden. Voor deze personen heeft het cc een FM-set ter beschikking. Deze zorgt ervoor dat u op een optimale manier kan genieten van elke voorstelling. Er zijn twee mogelijkheden beschikbaar.

een halslus: ( hoorapparaat met T-functie noodzakelijk)

WERKING?
Bij FM communiceren een zender en een ontvanger met elkaar via radiogolven.

GEBRUIK?
U vraagt bij het onthaal naar een ontvanger ( halslus)  en hangt deze rond uw nek. Wanneer u uw hoorapparaat op de T-stand zet treed het toestel in werking. Hierdoor hoort u geen bijgeluiden meer tijdens de voorstelling.  Het geluidsvolume kan u zelf regelen aan de ontvanger.

Reservering is noodzakelijk!
Dit kan via mail of tijdens de openingsuren van het onthaal op: 03 286 88 20 

een hoofdtelefoon

WERKING?
Bij FM communiceren een zender en een ontvanger met elkaar via radiogolven.

GEBRUIK?
U kan aan de balie een hoofdtelefoon afhalen. Het enige wat u moet doen is deze opzetten en genieten van de voorstelling. Het geluidsvolume kan u zelf regelen aan de hoofdtelefoon.

Reservering is noodzakelijk!
Via mail of tijdens de openingsuren van het onthaal op: 03 286 88 20 

Laatkomer?

Laatkomers kunnen de toegang tot de voorstelling geweigerd worden zonder terugbetaling.